Главная » 2017 Январь 2 » Տարբեր մթերքների մարսման ժամանակահատվածը
loading...
4:47 PM Տարբեր մթերքների մարսման ժամանակահատվածը | |
3. 3-4 ժամ. խաշած հավի կամ տավարի միս, աշորայի հաց, խնձոր, գազար, բողկ, վարունգ, տապակած կարտոֆիլ, խոզապուխտ:
Եթե դուք հետևեք այն կարգախոսին, որ «պետք չէ ուտել, քանի դեռ ստամոքսում սնունդ կա» ապա կկարողանաք ոչ միայն նիհարել, այլ նաև պահպանել աղեստամոքսային տրակտի առողջությունը: Այդ ամենի արդյունքում աստիճանաբար ստամոքսը փոքրանում է, իսկ գերսնման վնասակար սովորությունը` անհետանում է:
| |
|
loading...
Всего комментариев: 0 | |