Главная » 2017 Январь 17 » Շոկոլադե կրեմ «Փարիզիեն»
loading...
3:08 PM Շոկոլադե կրեմ «Փարիզիեն» |
«Փարիզիեն» շոկոլադե կրեմ պատրաստելու սկզբունքն այն է, որ շոկոլադը սերուցքին ենք խառնում վերջինս հարելուց առաջ, ինչի շնորհիվ կրեմի կազմությունը չի խաթարվում: Հարելուց առաջ կրեմը պետք է երկար ժամանակ սառեցնել, ուստի խորհուրդ է տրվում այն պատրաստել օգտագործելուց մեկ օր առաջ, թեև այդ վիճակում այն կարելի է պահել մինչև 1 շաբաթ ու հարել օգտագործելուց անմիջապես առաջ |
loading...
Всего комментариев: 0 | |