Главная » 2017 Январь 18 » Նախաճաշ. Կանաչեղենով կաթնաշոռ
loading...
4:40 PM Նախաճաշ. Կանաչեղենով կաթնաշոռ | |
Պատրաստման եղանակը` Կանաչեղենը մանր կտրատել, սխտորը ճզմել, կարագը փափկացնել, ավելացնել կաթնաշոռը, խառնել, լցնել սննդի համար նախատեսված ցելոֆանի մեջ, երշիկի ձև տալ և դնել սառնարանում: Մատուցել՝ կտրտած: Բաղադրիչները՝ կաթնաշոռ - 200 գր
կարագ - 50 գր
մաղադանոս, սամիթ
սխտոր
աղ:
http://newsline.am/am/news/view/31498.html
|
|
|
loading...
Всего комментариев: 0 | |