7:30 PM Ֆեյխոան՝ յոդի գերհզոր աղբյուր. բնական մթերք, որի մասին քչերն են տեղյակ | |
Պտուղնեը խորհուրդ է տրվում օգտագործել վահանաձև գեղձի՝ օրգանիզմում յոդի պակասի հետ կապված հիվանդությունների բուժման համար: Ֆեյխոան օգտակար է նաև աթերոսկլերոզի, ավիտամինոզի, ստամոքսաղիքային տրակտի հիվանդությունների և պիելոնեֆրիտի դեպքում:
Այն կօգնի ամրապնդել իմունինտետը և արդյունավետորեն պայքարել մրսածության հետևանքով առաջացող հիվանդությոննների դեմ: Ֆեյխոայով հում մուրաբան այդ պտուղների արժեքավոր բաղադրությունը պահպանելու ամենաճիշտ տարբերակն է:
Բաղադրիչները՝
Պատրատումը և կիրառումը՝ Պտուղները լավ լվա, կտրիր պոչերը:
Պտուղները կեղևով աղա մսաղացով, խառնիր շաքարավազին, դիր ստերիլիզացված տարաների մեջ: Հում մուրաբան սառնարանում պահվում է մինչև 2 ամիս:
Վահանաձև գեղձի հիվանդությունների բուժման համար ընդունիր 1-ական ճ/գ առավոտյան և երեկոյան 10 օր: Հետո նույնքան ժամանակով ընդմիջում արա: | |
|
Всего комментариев: 0 | |