4:55 PM Սառույցի ֆորմաները օգտագործելու ամենակրեատիվ միջոցները | |
1. Կարող եք ֆորմաների մեջ սուրճ լցնել, սառելուց հետո կաթ ավելացնել և կստացվի հաճելի ամառային ըմպելիք
2. Կարող եք սառեցնել կարմիր կամ սպիտակ գինին և օգտագործել այն տարբեր սոուսներ պատրաստելիս: 3. Ինչպես նաև կարող եք սառեցնել յոգուրտը: Յոգուրտն այս վիճակում որոշ մարդկանց դուր է գալիս նույնիսկ ավելի քան պաղպաղակը: 4. Սառեցրեք մրգային պյուրեն: Սա ոչ միայն համեղ և օգտարա, այլև շատ թարմացնող քաղցրավենիք է: 5. Ինչպես նաև կարող եք սառեցնել ձմերուկը և վայելել սիրելի ուտեստը նույնիսկ ձմռանը: 6. Սառեցրած ջուր՝ ծաղիկներով: Այսպիսի սառույցը կարող եք որպես ձևավորում: 7. Ելակը շոկոլադի մեջ: 8. Սառեցրեք գրենադինը և ավելացրեք այն ալկոհոլային կոկտեյլների մեջ: 9. Սառեցրեք ցիտրուսային հյութերը և այդ սառույցները ավելացրեք սովորական ջրի մեջ: Ավելի լավ զովացուցիչ ըմպելիք դուք չեք ճաշակի: 10. Ուտելի փայլիկներ գումիարաբիկայից: Հիանալի դեկոր է տարբեր ուտեստների և կոկտեյլների համար: 11. Սուշին կարող եք պահպանել սառեցնելով:
12. Սառեցրեք ալոեի հյութը և մաքրեք դրանով մաշկը: 13. Սառեցրեք մրգային և հատապտուղային սմուզիները: Շտապօգնություն է, երբ շոգ է և քաղցած եք: 14. Ծաղիկները, որ կարելի է ուտել, սառեցված ծաղիկներն են: 15. Սառեցված շոկոլադը ևս կարող եք ավելացնել կոկտեյլների մեջ: 16. Եթե միասին սառեցնեք ջուրը անանուխով և լայմով, ապա կարող եք ավելի հաճախ պատրաստել մոխիտո: 17. Գույնզգույն պաղպաղակը խորանարդներով՝ լավագույն հավելումը սովորական կաթնային կոկտեյլին: 18. Մրգային սառույց, որը կազմված է մի քանի շերտից... 19. Սառեցրեք մաղադանոսը և սամիթը ձիթապտղի յուղում, այսպիսով ձեր ձեռքի տակ մշտապես կլինի թարմ կանաչեղեն: |
|
|
Всего комментариев: 0 | |