Главная » 2017 Январь 30 » Դիետոլոգները բացատրել են, թե ինչպես է հարկավոր ուտել սխտորը
loading...
7:37 PM Դիետոլոգները բացատրել են, թե ինչպես է հարկավոր ուտել սխտորը | |
Սխտորը յուրահատուկ մթերք է, սակայն խնդիրը նրանում է, որ հարկավոր է իմանալ դրա օգտագործման եղանակը, քանի որ այն սխալ կիրառելու դեպքում մարդը չի ստանա բոլոր վիտամիններն ու միկրոտարրերը:
Այս համեղ բանջարեղենը պարունակում է հսկայական քանակությամբ օգտակար միկրոտարրեր և օգնում է ավելի քան 150 հիվանդության դեպքում: Այս հրաշալի մթերքը չփչացնելու համար պետք չէ այն ենթարկել ջերմային մշակման կամ հարկավոր է հնարավորինս քիչ եփել:
Լավագույն տարբերակը այն հում վիճակում ուտելն է: Սակայն կա ջերմային մշակման մի միջոց որը թույլ կտա պահպանել դրանում պարունակվող բոլոր օգտակար տարրերը: Հարկավոր է մանրացնել սխտորը և 5 րոպե անց այն եփել կամ տապակել, սակայն ոչ ավել, քան 10 րոպե:
Նյութի աղբյուրը՝ gogetnews.info | |
|
loading...
Всего комментариев: 0 | |