Որոշ մարդիկ ապրում են այնպես, կարծես կյանքը մի մեծ գունեղ ծիածան է: Նրանք ամեն ինչը պոզիտիվ են տեսնում և երբեք չեն հուսալքվում: Նրանցից բարություն և մաքրություն է հորդում: Մյուսները, ընդհակառակը, նման են մի մեծ սև ամպի: Նրանք ամեն ինչից դժգոհ են, դժվար է նրանց հավանությանն արժանանալ և նույնիսկ հաճելի պահերը նրանք դիտում են բացասական տեսանկյունից:
Որքան էլ քո կյանքն անամպ ու երջանիկ է, լինում են օրեր, երբ, չնայած բոլոր ջանքերին, դու չես կարողանում պահպանել քո սովորական տրամադրությունը. կարծես ինչ-որ մեկը քամած լինի էներգիադ: Իսկ դա անընդունելի հոգեվիճակ է, հատկապես ամռանը, երբ դուք սեքսուալ գրավչության կարիք ունես, ինչպես երբեք: Հոգ չէ. ահա մի շարք փոքրիկ հնարքներ, որոնք կարող են ակնթարթորեն բարձրացնել քո սեքսուալ գրավչությունը: Եվ այսպես` 50 արագ էներգետիկ հնարքներ, և դու անասելի սեքսուալ ես,- գրում է Cosmo-ն:<
... Читать дальше »
Երբ բանը հասնում է խոլեստերինի դեմ պայքարին, թուրինջը բացարձակ հաղթող է դուրս գալիս, որովհետև բացի վիտամին C-ից` այն պարունակում է պեկտին, որը ոչնչացնում է խոլեստերինը և պաշտպանում արյունատար անոթները աղտոտվածությունից:
Այսօր ձեզ կներկայացնեմ իմ սիրած աղցաններից մեկը, այն գրեթե բոլոր առիթներին անպակաս է իմ սեղանից։ Աղցանը շատ մատչելի է ու դրա հետ մեկտեղ ստացվում է մեծ չափաբաժնով, իսկ եթե պատրաստի վիճակում չհամեմել և մայոնեզ չավելացնել, ապա այն կարելի է պահել սառնարանում նույնիսկ մի քանի օր։ Վերմիշելով աղցանը թե՛ սննդարար է, թե՛ վիտամիններով լեցուն։ Թարմ բանջարեղենը հաճելի խրթխրթում է ատամի տակ, իսկ մայոնեզի և սամիթի համը ավելի հաճելի են դար
... Читать дальше »
Հունվարին ծնված կանայք ամենահամբերատարն են: Նրանք կարող են ունենալ տղամարդուն հատուկ տոկուն խառնվածք: Չեն բողոքում, նախընտրում են հպարտությամբ և ինքնուրույն հաղթահարել խնդիրները: Լավ խոհարարներ են, բայց չեն սիրում մաքրությամբ զբաղվել:
Փետրվարին ծնված կանայք համառ են և բարդ բնավորություն ունեն: Ներվային բռնկումներ են ունենում, բայց միևնույն ժամանակ բավական լավ ինքնավերահսկողություն ունեն: Երբեք չեն վախենում դժվարություններից, արագ են որոշումներ ընդունո
... Читать дальше »
1. Իր մեջ պարունակվող բազմահագեցած ճարպաթթուների շնորհիվ խաշած ձուկը մոտավորապես 30%-ով նվազեցնում է սրտանոթային համակարգի հիվանդությունների զարգացման հավանականությունը: Այն նաեւ նվազեցնում է խոլեստերինի մակարդակը, որը նույնպես շատ օգտակար է սրտի եւ զարկերակների առողջության համար: