Главная » 2017 Февраль 22 » Գիտնականները բացատրել են, թե ինչու չի կարելի ուտել խմորիչով հաց
loading...
2:59 PM Գիտնականները բացատրել են, թե ինչու չի կարելի ուտել խմորիչով հաց | |
Պարզվում է, որ հաց և հացաբուլկեղեն թխելիս օգտագործվող խմորիչները ջերմասեր են և մարդկանց օրգանիզմում հայտնվելով՝ սկսում են շատ արագ բազմանալ:
Այս ամենի հետևանքով ստեղծվում է պաթոգեն միկրոֆլորա, որտեղ զարգանում են տարատեսակ վնասակար բակտերիաներ ու վարակներ՝ հետագայում մարդու համար լուրջ խնդիր դառնալով:
Նյութի աղբյուրը՝ gogetnews.info | |
|
loading...
Всего комментариев: 0 | |