Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

sedablog.ru

Воскресенье, 2025-07-20
Главная » 2017 » Февраль » 22 » Գիտնականները բացատրել են, թե ինչու չի կարելի ուտել խմորիչով հաց
loading...
2:59 PM
Գիտնականները բացատրել են, թե ինչու չի կարելի ուտել խմորիչով հաց


Խմորիչով հացը շատ համեղ է, սակայն մասնագետներն արդեն վաղուց են խոսում դրա վնասակարության մասին:

 

Պարզվում է, որ հաց և հացաբուլկեղեն թխելիս օգտագործվող խմորիչները ջերմասեր են և մարդկանց օրգանիզմում հայտնվելով՝ սկսում են շատ արագ բազմանալ:

 

Այս ամենի հետևանքով ստեղծվում է պաթոգեն միկրոֆլորա, որտեղ զարգանում են տարատեսակ վնասակար բակտերիաներ ու վարակներ՝ հետագայում մարդու համար լուրջ խնդիր դառնալով:

 

Նյութի աղբյուրը՝ gogetnews.info

Просмотров: 4553 | Добавил: sedablog1 | Рейтинг: 0.0/0
loading...
Всего комментариев: 0
avatar