Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

sedablog.ru

Воскресенье, 2025-07-20
Главная » 2017 » Февраль » 23 » Մանդարինը պահածոյացնելու և ամբողջ տարի այն վայելելու հրաշալի միջոց
loading...
4:14 PM
Մանդարինը պահածոյացնելու և ամբողջ տարի այն վայելելու հրաշալի միջոց

abl21062115

Տարվա այս եղանակին մենք կարողանում ենք վայելել անուշահամ մանդարինները: Գուցե անհավատալի թվա, բայց կարող ենք ասել, որ Դուք ստիպված չեք սպասել մինչև հաջորդ սեզոն և կարող եք համտեսել դրանք, երբ ցանկանաք։ Դրա համար անհրաժեշտ է հետևել այս քայլերին.
Ինչպես պահածոյացնել մանդարինները.
♦ Մաքուր լվացեք ու չորացրեք բանկաներն ու կափարիչները։
♦ Կեղևահանեք մանդարինները։ Հնարավորինս լավ մաքրեք դրանք սպիտակ թելիկներից։
♦Ըստ ցանկության առաձնացրեք մանդարինի հատիկները կամ թողեք դրանք ամբողջական։ Ինչևէ, եթե պատրաստվում եք այն հիմնականում աղցանի համար օգտագործել, ապա ցանկալի է առանձնացնել դրանք։
♦ Մանդարինի հատիկները լցրեք ստերիլիզացված բանկաների մեջ՝ վերևի ½ հատվածը ազատ թողնելով։
♦Պատրաստեք օշարակի լուծույթը, դրա խտության աստիճանն՝ ըստ ճաշակի։ Շաքարը չի պահպանում մանդարինները. մանդարինները պահպանվում են պահածոյացման պրոցեսի և ջրային շոգու տեխնիկայի շնորհիվ։ Դուք կարող եք պարզապես տաք ջուր լցնել բանկաների մեջ, եթե չեք ցանկանում շաքարավազ օգտագործել։ Խորհուրդ է տրվում ջուրն ու շաքարավազն օգտագործել 2։1 հարաբերակցությամբ։ Անհրաժեշտ է ջրի և շաքարի խառնուրդը դնել միջին ջերմաստիճանի կրակի վրա այնքան, մինչև շաքարավազը հալվի, որից հետո այն հասցնել եռման աստիճանի և միանգամից լցնել մրգով լի բանկաների մեջ։
♦ Հերմետիկ փակեք բանկաները։
♦ Տեղադրեք դրանք եռացող ջրի մեջ ու թողեք 15 րոպե եռալ։
♦Պահածոները կարող եք պահել մութ զով վայրում մինչև 9 ամիս։
 
Մանրամասն սկզբնաղբյուրում՝

hayacq.com

Просмотров: 7691 | Добавил: sedablog1 | Рейтинг: 0.0/0
loading...
Всего комментариев: 0
avatar