2:57 PM 4 բաղադրիչ և 30 րոպե, իսկ արդյունքը հիասքանչ է | |
Բաղադրիչները՝
Պատրաստումը՝ 1. Կարագը թող սենյակային ջերմաստիճանի պայմաններում և սպասիր, մինչև բավականաչափ փափկի: Այն խառնեք սպիտակաձավարին և աղին: Աղի սիրողները կարող են ավելի շատ աղ լցնել: 2. Լավ հունցիր խմորը, որ աղը հավասարաչափ բաշխվի: Ալյուր ավելացրու, նորից լավ խառնիր, որ համասեռ զանգված ստացվի և գունդ արա:
4. Թխիր 180°С ջերմաստիճանի ներքո 25 րոպե, մինչև վարդագույն դառնա: Պատրաստ է: Այս թխվածքը կարող ես քաղցր պատրաստել: Դրա համար նախ կարագը խառնիր 1 բաժակ շաքարավազին, ավելացրու սպիտակաձավարը, իսկ հետո ամեն ինչ՝ ըստ բաղադրատոմսի: | |
|
Всего комментариев: 0 | |