Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

sedablog.ru

Воскресенье, 2025-07-20
Главная » 2017 » Март » 05

1. Դա հնաոճ տեսք ունի

Հիմա թրենդային է ամեն բնականը, բայց նույնիսկ վարպետորեն արված տատուն երբեք իսկական հոնքերի տեսք չի ունենա:

2. Դաջվածքը հնարավոր չէ լվանալ տանը

Հոնքերի դաջվածքը երկար ժամանակով է արվում (մի քանի ամսից մինչև մի քանի տարի), ու եթե այն անհաջող են արել, տուն գալ և պարզապես մաքրել հնարավոր չէ:

  

3. Դաջվածքը լազերով են վերացնումԱնհաջող դաջվածքի հեռացման միակ փորձված տարբերակը լազերն է՝ թանկարժեք և ցավոտ պրոցեդուրա:

4. Այն քեզ մեծի տեսք կտա

Բոլոր դիմահարդարները միաձայն պնդում են՝ հոնքերի դաջվածքը մեծացնում է:

... Читать дальше »

Просмотров: 2235 | Добавил: sedablog1 | Дата: 2017-03-05 | Комментарии (0)

Ներկայացնում ենք կոնկրետ վիտամինի պակասի որոշ ախտանիշներ:

Ճաքեր շուրթերի վրա

 

Սա հաճախ հանդիպում է բուսակերների շրջանում նրանց սննդակարգի պատճառով: Պայմանավորված է երկաթի, ցինկի և վիտամին В-ի պակասով: Այս խնդրի լուծման համար պետք է ավելի շատ լոբազգիներ, գետնանուշ, ոսպ, հավի միս, ձու, թյուննոս, սաղմոն և խեցեմորթներ ուտել: Երկաթի յուրացումը լավացնելու և օրգանիզմին վարակների դեմ պայքարել օգնելու համար անհրաժեշտ է վիտամին С, այսինքն՝ պետք է ավելի շատ կաղամբ, ծաղկակաղամբ, բրոկոլի, կարմիր պղպեղ ուտել:

Կարմիր ցան և մազաթափություն

 

Սրանք վիտամին B7-ի պակասի նշաններ են: Խնդրի լուծման համար պետք է խաշած ձու, սաղմոն, ավոկադո, հունական ընկույզ, սոյա, սունկ, ազնվամորի և բանան ուտել:

Դեմքին, ձեռքերին, մեջքին և ազդրերին կարմիր և սպիտակ բծեր՝ պզուկների նման

Ճարպաթթո ... Читать дальше »

Просмотров: 7113 | Добавил: sedablog1 | Дата: 2017-03-05 | Комментарии (0)

 

Գիտնականները բացատրել են՝ ինչու է հունական ընկույզը մեծացնում տղամարդու հայր դառնալու հնարավորությունները: Պարզվում է՝ այն պարունակում է նյութեր, որոնք բարձրացնում են սերմնահեղուկի որակը, հայտնում է health info-ն:

Հունական ընկույզը 3 տեսակի ընկուզեղենից մեկն է, որոնք զգալի չափով բաղկացած են պոլիչհագեցած ճարպային թթուներից: Սա նշանակում է, որ այն սերմնահեղուկի բջիջները հարստացնելու յուրահատուկ հատկություն ունի: Ուսումնասիրության ընթացքում Դելավերի համալսարանի գիտնականները մկներին 9-11 շաբաթով բաժանել են երկու խմբի՝ կախված սնվելու տիպից: Միաժամանակ, առաջին խմբում առողջ արուներ են եղել, երկրորդում՝ անպտղության գենետիկ նախատրամադրվածություն ունեցող:

Գիտնականներն արձանագրել են սերմնահեղուկի շարժունակության և մորֆոլոգիայի ցուցանիշերի զգալի բարելավում մկների դեպքում, որոնց օրական կալորիաների 20%-ը կազմել է հունական ընկույզը, ինչը մարդու համար նույնական է օրական ... Читать дальше »

Просмотров: 965 | Добавил: sedablog1 | Дата: 2017-03-05 | Комментарии (0)

Դեմքի մաշկի վրա առաջացող սև կետերը բավական տհաճ են յուրաքանչյուր կնոջ համար։

Ներկայացնում են քտնային պայմաններում սև կետերից ազատվելու բավական արդյունավետ միջոց, որի համար ձեզ անհրաժեշտ է ձվի սպիտակուց, խոհանոցային թուղթ և խոզանակ։

Այս միջոցով դեմքը մաքրելու համար նախ անհրաժեշտ է լավ լվանալ դեմքը, որը հնարավորություն կտա բացել մաշկի ծակոտիները և առավել արդյունավետ մաքրել այն։

 

Այսպես,

  • Ձվի սպիտակուցը լավ հարել,
  • Խոզանակով սպիտակուցը քսել մաշկին,
  • Մաշկի վրա դնել թուղթը,
  • Ձվի սպիտակուցի ևս մեկ շերտ քսել արդեն դեմքին փակցրած թղթի վրա,
  • Թողնել, որպեսզի լավ չորանա։
  • Այնուհետ արդեն չոր թուղթը հակառակ ուղղությամբ միանգամից հեռացնել։
  • Մաշկը սկզբում լվանալ տաք ջրով, այնուհետև սառը ջրով, որը կնեղացնի մաշկի ծակոտիները։
  • Քսել սնուցող քսուկ։
Просмотров: 2916 | Добавил: sedablog1 | Дата: 2017-03-05 | Комментарии (0)

Կորեկը շատ սննդարար և առողջարար հատիկավոր է, որը հալեցնում է քարերը:

Դուք կարող եք երիկամներում քարերից ազատվել բնական միջոցով, իսկ օգտակար նյութը կարելի է գտնել կորեկի մեջ:

Ներկայացնում ենք երիկամների քարերի հեռացման բաղադրատոմս:

Ինչպես ազատվել երիկամների քարերից

Բաղադրիչները՝

20 գ. կորեկ

  • 2 լ. ջուր

Պատրաստումը՝

Երեկոյան քնելուց առաջ կորեկը լվալ տաք ջրով և թողնել գիշերը:

Առավոտյան դատարկել մեծ կաթսայի մեջ:

Վրան 2 լ. ջուր լցնել: Կաթսան ծածկել և թողնել ամբողջ օրը:

Այդ գիշեր կամ վաղ առավոտյան քամել հեղուկը, լցնել ապակե տարայի մեջ:

Հեղուկը խմել ամեն օր առանց ընդմիջման 10-15 օր (օրական առնվազն 300 մլ):

Просмотров: 4536 | Добавил: sedablog1 | Дата: 2017-03-05 | Комментарии (0)

Կա մի բան, որի մասին մենք փորձում ենք որքան հնարավոր է քիչ մտածել։ Այն մեզ վախեցնում է, երբ բախվում ենք նրա հետ իրականության մեջ։ Այն մեզ անհանգստացնում է, քանի որ չենք կարողանում նրան ղեկավարել։ Մենք շատ ենք վախենում նրանից, քանի որ մեկ անգամ ընկնելով նրա մոտ հյուր՝ այլևս երբեք չենք կարող վերադառնալ։ Բայց մենք գիտենք, որ այն գոյություն ունի և մի օր անպայման նրան կհանդիպենք։

1. Մարդկության ամբողջ պատմության ընթացքում մահացել է մոտ 100 միլիարդ մարդ։

Աշխարհի մարդկության ներկայիս թվաքանակը մոտ 7.4 միլիարդ է։ Մոտավոր հաշվարկներով, ընդհանուր առմամբ Երկրի վրա բնակվել են 107 միլիարդ մարդ։ Եվ դա նշանակում է, որ քիչ թե շատ հաստատված մարդկության պատմության ընթացքում մոլորակի վրա տեղի է ունեցել ավելի քան 100 միլիարդ մահ։

2. Մահվանից երեք օր անց, ֆերմենտները, որոնք մարսում էին ձեր կերածը սկսում են մարսել ձեզ։

Մարսողության ժամանակ ստամոքսը կերակուրը մարսելու համար ֆերմ ... Читать дальше »

Просмотров: 1067 | Добавил: sedablog1 | Дата: 2017-03-05 | Комментарии (0)

Image resultԾնեբեկը բանջարեղեն է, որը գոնե պետք է հասցնել փորձել, քանի որ այն լինում է տարվա մեջ ընդամենը 2 ամիս:

Ծնեբեկը մարդկությանը ծանոթ է եղել դեռևս 4000 տարի առաջ:

Այսօր ծնեբեկը շարունակում է դելիկատես մնալ, բայց հասանելի է բոլորին: Ծնեբեկը պարունակում է շատ սպիտակուցներ, ածխաջրեր, մեծ քանակությամբ վիտամիններ, կարոտին, սապոնին և այլն: Այս բանջարեղենը հարուստ է ոչ թե կալորիաներով, այլ` հանքային նյութերով: Ծնեբեկում պարունակվող նյութերը մաքրում են արյունը, դրականորեն են ազդում լյարդի աշխատանքի վրա:

Նախկինում բժշկության մեջ օգտագործվել են բույսի արմատներն ու վերգետնյա մասը` սրտի, լյարդի, միզաքարային և այլ հիվանդությունների բուժման նպատակով: Մի ժամանակ ծնեբեկի պտուղներն օգտագործվել են որպես բուժամիջոց սեռական թուլության դեմ: Պետք է ասել, որ ծնեբեկն այսօր էլ համարվում է շատ լավ աֆրոդիզիակ:

< ... Читать дальше »

Просмотров: 19938 | Добавил: sedablog1 | Дата: 2017-03-05 | Комментарии (0)