8:27 PM Շոկոլադե տորթ՝ առանց ալյուրի, շաքարավազի և մեղրի | |
Բաղադրիչներ Շերտերի համար 1. Պուդինգ «Dr Oetker» – 4 ճ/գ Կրեմի համար 1. Փափուկ անյուղ կաթնաշոռ – 400-500 գ Ջնարակի համար 1. Ձվի դեղնուց – 2 հատ Պատրաստման եղանակը Ձվի դեղնուցներն առանձնացնել սպիտակուցներից և լավ խառնել մնացած բաղադրիչների հետ: Սպիտակուցներն առանձին լավ հարել մի պտղունց աղի հետ՝ մինչև պինդ զանգված ստանալը: Սպիտակուցները զգուշությամբ ավելացնել հիմնական զանգվածին: Լցնել կաղապարի մեջ և ուղարկել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցը 30 րոպե: Սառեցրած խմորը կիսել: Հարել կրեմի համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները, քսել շերտի վրա և վրան դնել հաջորդ շերտը: Խառել ջնարակի համար նախատեսված բոլոր բաղադրիչները, քսել տորթին: Տորթը դնել սառնարանի մեջ: | |
|
Всего комментариев: 0 | |