6:26 PM Հնդկաձավարի այս բաղադրատոմսը գրավել է ամբողջ աշխարհը | |
Հնդկաձավարի շիլան պարունակում է մեծ քանակությամբ բուսական սպիտակուց, վիտամին B, երկաթ, մագնիում և, ընդ որում, այն ցածր կալորիականություն ունի: Պետք է ուղղակի ճիշտ և համեղ պատրաստել այն: Բաղադրիչներ 1. Հնդկաձավար – 150 գ Պատրաստման եղանակը 1. Հնդկաձավարը լվանալ, չորացնել բուսայուղով պատված թավայի մեջ: 2. Տապակել մանր կտրատված սխտորը, կտրատված միսը և գազարը: Ավելացնել տոմատի մածուկը, լավ խառնել: 3. Մսին և բանջարեղենին ավելացնել հնդկաձավարը, վրան եռացրած ջուրն այնպես լցնել, որպեսզի հնդկաձավարը մի փոքր ծածկված լինի ջրով: Շոգեխաշել թույլ կրակի վրա՝ կափարիչով ծածկված վիճակում: Աղ անել: 4. Պատրաստի հնդկաձավարին ավելացնել մանր կտրատված սխտորը, խառնել: Կարելի է ավելացնել սև աղացած պղպեղ և դափնու տերև: | |
|
Всего комментариев: 0 | |