7:45 PM Տանը պատրաստեք հանրահայտ «Մրջնի բույնը» | |
Էներգետիկ արժեքը մեկ չափաբաժնում Կալորիականություն – 776 կկալ Բաղադրիչներ 1. Կարագ – 300 գ Պատրաստման եղանակը 1. Հալեցնել կարագը (200 գ) և խառնել շաքարավազի հետ: Այս խառնուրդի մեջ ավելացնել թթվասերը: Լավ խառնել, ավելացնել սոդան և ալյուրը: 2. Երբ խմորը պատրաստ լինի, անցկացնել մսաղացով և տեղավորել տապակի վրա՝ նախապես պատած թխելու համար նախատեսված թղթով: 3. Թխել մինչև ոսկեգույն դառնալը՝ նախապես 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում: 4. Մինչև թխվելը կարելի է պատրաստել կրեմը. մնացած կարագը (100 գ) հարել 1 բանկա խտացրած կաթի հետ: 5. Խմորը պատրաստ լինելուց հետո անհրաժեշտ է այն լցնել մեծ ափսեի մեջ և ձեռքով լավ մանրացնել: Լցնել կրեմը և ձեռքերով նորից լավ խառնել: 6. Տորթի համար պատրաստել ափսեն: Տորթը հավաքել ձեռքերով՝ լավ սեղմելով և մրջնի բույնի տեսք տալով: | |
|
Всего комментариев: 0 | |