8:31 PM Աննկարագրելի համեղ մակարոն ստանալու գաղտնիքները, որոնց մասին քչերը գիտեն | |
Հիանալի համ ստանալու համար հարկավոր է իմանալ մի քանի գաղտնիք: Այժմ դու կարող ես պատրաստել մակարոնը այնպես, ինչպես դա կաներ իսկական իտալացին: Առաջին սխալը, որ անում է մարդկանց մեծ մասը, մակարոնը քամիչի վրա լցնելն է:
Դրա հետևանքով մակարոնը դառնում է կպչուն ու անհամ: Իհարկե, դրանից կարող եք ազատվել՝ ողողելով սառը ջրով, սակայն մակարոնը համը կդառնա վատը: Դուք հաստատ սոուսը լցրել եք եփած մակարոնի վրա, ինչը շատ հեշտ է: Սակայն դրա արդյունքում ստացվում է անտանելի համ: Այդպես չանեք: Հարկավոր է մակարոնը եփվելուց հետո այն տեղափոխել եռացող սոուսով կաթսայի մեջ: Մակարոնը թույլ կրակով եփեք սոուսի մեջ 1 րոպե: Պաստայի մեջ ավելացրեք մի փոքր մակարոնի ջրից: Ավելացրեք ռեհան: Պարմեզանը ավելացրեք վերջում, որ չհալչի:
| |
|
Всего комментариев: 0 | |