Главная » 2017 Май 31 » Ինչերի՞ է ընդունակ սովորական աղը
loading...
8:15 PM Ինչերի՞ է ընդունակ սովորական աղը | |
1.Մրսածության կամ ալերգիկ հազի դեպքում խառնեք 1 թ.գ. մեղրը 2 ճ.գ. անիսոնի սերմերի հետ և ավելացրեք մեկ պտղունց աղ: Վրայից 1 բաժակ ջուր լցրեք, դրեք կրակին, հասցրեք եռման ջերմաստիճանի և քամեք: Մեծահասակներին՝ ընդունել 2 ճաշի գդալով ամեն երկու ժամը մեկ: 2.Ոտքերի բարձր քրտնարտադրության կամ սնկի առկայության դեպքում 1 լիտր գոլ ջրում տարրալուծեք 4 ճաշի գդալ կերակրի աղ և 6 կաթիլ յոդ կաթեցրեք, պահեք ոտքերն այս լուծույթի մեջ օրական 5-10 րոպե՝ մինչև տհաճ երևույթների ամբողջովին վերանալը: 3.Մոծակի խայթոցի դեպքում, մաշկի այդ հատվածը թրջեք և վրայից կերկարի աղ լցրեք: | |
|
loading...
Всего комментариев: 0 | |