Главная » 2017 Июль 7 » Լեչոյի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը
loading...
7:50 PM Լեչոյի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը | |
Բաղադրիչներ 1. Լոլիկ – 6-8 հատ Պատրաստման եղանակը 1. Հաստ հատակ ունեցող թավայի մեջ տաքացնել 0.5 բաժակ բուսայուղը և լցնել 2 հատ մանր կտրատած սոխը: 2. Քանի դեռ սոխը տապակվում է, կեղևազրկել լոլիկները և մանր կտրատել: Ավելացնել լոլիկները սոխին և շարունակել տապակելը: Մի քանի րոպե հետո աղ անել ըստ ճաշակի և ավելացնել մանր կտրատված կծու չիլին, խառնել և ավելացնել երկար կտրատված բուլղարական պղպեղը: Պղպեղները սուզել լոլիկների մեջ և ավելացնել 2-3 թ/գ շաքարավազը: Խառնել, ծածկել կափարիչով և եփել մինչև պղպեղի պատրաստ լինելը: | |
|
loading...
Всего комментариев: 0 | |