Главная » 2017 Июль 7 » Կաղապարի հատակին շարեք ելակը, լցրեք խմորը և թխեք. ամենաարագ և համեղ թխվածքն աշխարհում
loading...
7:59 PM Կաղապարի հատակին շարեք ելակը, լցրեք խմորը և թխեք. ամենաարագ և համեղ թխվածքն աշխարհում | |
Հիմա ելակ դեռ շատ կա: Սակայն ի՞նչ տարբերություն, չէ որ «Կլաֆուտիի» մեջ կարելի է դնել բացառապես ամեն ինչ. բալ, կեռաս, սալոր, դեղձ, ծիրան, խնձոր և ոչ միայն: Ֆրանսիական թխվածք Բաղադրիչներ 1. Ելակ – 0.5 կգ Պատրաստման եղանակը 1. Թասի մեջ խառնել ալյուրը, շաքարավազը և աղը: 2. Խառնուրդին ավելացնել կաթը: 3. Ավելացնել նաև 4 ձուն և խառնել հարիչի օգնությամբ: 4. Հալեցնել կարագը և լցնել թասի մեջ: 5. Մանրամասն լվանալ ելակը և հեռացնել պոչերը: 6. Կաղապարը պատել թխման համար նախատեսված թղթով և կարագ քսել: Հատակին շարել ելակը: 7. Զգուշությամբ լցնել պատրաստի խմորը: 8. Աղանդերը թխել 15-20 րոպե, 200 աստիճան ջեռոցում: Հետո իջեցնել ջերմաստիճանը 180-ի և թխել ևս 30-40 րոպե: | |
|
loading...
Всего комментариев: 0 | |