1:39 PM Ահա, թե ինչու մուսուլմանները և հրեաները խոզի միս չեն ուտում. ես միշտ այլ կերպ եմ մտածել | |
Տարածքներում, որտեղ սկիզբ էին առել իսլամը և հուդդայականությունը, անհավանական շոգ կլիմա էր: Իսկ խոզի միսը պիտանելիության շատ կարճ ժամկետ ունի: Եթե հաշվի առնենք, որ խոզն ամենակեր կենդանի է և կարող է նույնիսկ սեփական կղանքն ուտել, դրա միսը պարունակում է տրիխինելլա և մակաբույծներ, որոնք տարբեր հիվանդություններ են առաջացնում: Շատ բակտերիաներ չեն վերանում նույնիսկ ջերմային մշակումից հետո: Ուստի խոզի մսի օգտագործումը շատ ծանր թունավորումներ, հիվանդություններ և մահեր էր առաջացնում: Մարդիկ համարում էին, որ այդ երևույթներն ավելի խորն իմաստ ունեն, քան վտանգն առողջության համար: Եթե օրգանիզմը չի ընդունում այդ միսը, ուրեմն՝ այն սատանայական է: Հետևաբար, խոզի միսն արգելվեց: | |
|
Всего комментариев: 0 | |