Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

sedablog.ru

Понедельник, 2025-07-21
Главная » 2017 » Август » 23 » Գունագեղ աղցան բանջարեղենի ու ծովամթերքի սիրահարների համար
loading...
12:54 PM
Գունագեղ աղցան բանջարեղենի ու ծովամթերքի սիրահարների համար

covaxecgetni-dzoghiknerov-aghcan-6Բաղադրիչներ

  • ծովախեցգետնի ձողիկներ - 1 տուփ
  • վարունգ - 1 հատ
  • պանիր - 100գր
  • ձու - 2-3 հատ (խաշած)
  • սոխ - 1 գլուխ
  • մայոնեզ
  • աղ

Պատրաստման եղանակ

  1. Մանր կտրատում ենք սոխը, ապա վրան եռացրած ջուր լցնում, որպեսզի համը ավելի նուրբ դառնա: Կտրատում ենք սոխը:
    covaxecgetni-dzoghiknerov-aghcan-2
  2. Վարունգը անցկացնում ենք խոշոր քերիչով, ապա դատարկում առանձնացած ջուրը:
    covaxecgetni-dzoghiknerov-aghcan-3
  3. Ծովախեցգետնի ձողիկները անցկացնում ենք քերիչով:
    covaxecgetni-dzoghiknerov-aghcan-4
  4. Ձուն նույնպես անցկացնում ենք քերիչով և խառնում մայոնեզով:
    covaxecgetni-dzoghiknerov-aghcan-5
  5. Աղցանամանի մեջ հերթականությամբ լցնում ենք սոխը, վարունգը, ծովախեցգետնի ձողիկները և մայոնեզով խառնած ձուն: Վրան լցնում ենք քերած պանիրը և զարդարում կանաչիով:
    covaxecgetni-dzoghiknerov-aghcan-6

Վարունգով և ծովախեցգետնի ձողիկներով այս աղցանը կարելի է պատրաստել նաև աշխատատեղում լանչի համար: Այս դեպքում երևի կարելի է սոխից հրաժարվել: Բոլոր մնացած բաղադրիչները, բացի մայոնեզից, խառնեք իրար նախորդ օրը, իսկ առավոտյան ավելացրեք մայոնեզը, և ձեր լանչը պատրաստ է:

Просмотров: 144 | Добавил: sedablog1 | Рейтинг: 0.0/0
loading...
Всего комментариев: 0
avatar