Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

sedablog.ru

Воскресенье, 2025-07-20
Главная » 2017 » Август » 30 » Կաթնաշոռով և խտացրած կաթով թխվածք
loading...
7:25 PM
Կաթնաշոռով և խտացրած կաթով թխվածք

Բաղադրիչներ

  • կաթնաշոռ - 600 գր
  • խտացրած կաթ եփված - 300 գր
  • պուդինգ - 2 ճ/գդ
  • սպիտակաձավար - 2 ճ/գդ
  • փխրեցուցիչ - 1 ճ/գդ
  • ձվի դեղնուց - 3 հատ
  • ձվի սպիտակուց - 3 հատ
  • Ջնարակի համար՝
  • շոկոլադ սև - 300 գր

Պատրաստման եղանակ

  1. Ձվի դեղնուցները, կաթնաշոռը, եփած խտացրած կաթը, պուդինգը, կաթը, սպիտակաձավարն ու փխրեցուցիչը լավ հարում ենք: Այնուհտեևը առանձին հարում ենք ձվի սպիտակուցներն ու կամաց-կամաց ավելացնում դեղնուցային զանգվածի մեջ:
    katnashorov-xtacrac-katov-txvacq
  2. Խմորը լցնում ենք բուսայուղապատ ձևամանի մեջ և թխում նախօրոք 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 25-30 րոպե:
    katnashorov-xtacrac-katov-txvacq
  3. Պատրաստում ենք ջնարակը: Շոկոլադը գոլորշու վրա հալեցնում ենք և լցնում թխվածքի վրա:
    katnashorov-xtacrac-katov-txvacq

Յուրահատուկ թխվածք , որը շատ հեշտ է պատրաստվում:

Просмотров: 482 | Добавил: sedablog1 | Рейтинг: 0.0/0
loading...
Всего комментариев: 0
avatar