4:51 PM Կծու կետչուպ՝ ըստ Ջեյմի Օլիվերի բաղադրատոմսի | |
Անգլիացի խոհարար Ջեյմի Օլիվերն ունի կետչուպի պատրաստման հրաշալի բաղադրատոմս, որը Ձեր յուրաքանչյուր ուտեստն էլ ավելի համեղ կդարձնի: Բաղադրիչներ 1. Լոլիկ – 1 և 1.2 կգ Պատրաստման եղանակը 1. Սոխը մաքրել, կտրատել և մոտ 5 րոպե եփել բուսայուղով: 2. Սխտորը և չիլին խոշոր կտրատել և ավելացնել սոխին: Ավելացնել նաև համեմը, մեխակը և կոճապղպեղը: Եփել միասին մոտ 1 րոպե: 3. Լոլիկը լվանալ, կտրատել 4 մասի, ավելացնել սոխին: 4. Ավելացնել տոմատի մածուկը, աղը, շաքարավազը և քացախը: Խառնել: Թողնել, որ եռա, իջեցնել կրակը և եփել 45 րոպե: 5. Խառնել, որպեսզի խառնուրդը չայրվի: 20 րոպե անց ավելացնել կտրատված մաղադանոսը: 6. 45 րոպե անց խառնուրդը հարել ձեռքի բլենդերով: 7. Հարած զանգվածն անցկացնել քամիչով: 8. Լցնել ստերիլ բանկաների մեջ և փակել | |
|
Всего комментариев: 0 | |