Главная » 2017 Сентябрь 10 » Ձմերուկի մուրաբա. զարմանալի աղանդերի բաղադրատոմսը
loading...
6:17 PM Ձմերուկի մուրաբա. զարմանալի աղանդերի բաղադրատոմսը | |
Պատրաստեք ձմերուկի մուրաբա ձմեռվա համար և զարմացրեք Ձեր տան անդամներին: Բաղադրիչներ 1. Ձմերուկի պտղամիս – 700 գ Պատրաստման եղանակը 1. Ձմերուկը լվանալ, կեղևազրկել և հեռացնել սերմերը: 2. Կտրատել միջին մեծության քառակուսիների, շարել կաթսայի մեջ և վրան շաքար լցնել: Թողնել 2 ժամ, որպեսզի հյութը դուրս տա: 3. Ձմերուկով կաթսան դնել միջին կրակի վրա և փայտե բահիկով զգուշությամբ խառնելով՝ եփել 15 րոպե: Հետո թողնել մինչև լրիվ սառչելը: 4. Նորից դնել կրակին 15 րոպեով և նորից թողնել, որ սառչի մինչև վերջ: Կրկնել 3 անգամ: 5. Վերջին եփման ժամանակ մուրաբայի մեջ ավելացնել վանիլին, կիտրոնաթթու, դրանից հետո եփել ևս 5 րոպե և վերցնել կրակից: Մուրաբան պատրաստ է: | |
|
loading...
Всего комментариев: 0 | |