Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

sedablog.ru

Воскресенье, 2025-07-20
Главная » 2017 » Сентябрь » 29 » իտալական սիրված խոհանոց. պաստա Ֆետուչինի
loading...
2:08 PM
իտալական սիրված խոհանոց. պաստա Ֆետուչինի
 

Բաղադրիչներ

  • պաստա - 500 գր (ֆետտուչինի)
  • ձիթայուղ - 2 ճ/գդ
  • կարագ - 100գր
  • սոխ - 1 գլուխ
  • սխտոր - 4 պճեղ
  • լոլիկի մածուկ - 300գր
  • շաքարավազ - 1 պտղունց
  • աղ - ըստ ճաշակի
  • պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
  • սերուցք մինչև 20% յուղայնությամբ - 1 բաժակ
  • պանիր պարմեզան - 100գր(քերած)
  • ռեհան - 2 ճյուղ(կանաչ)

Պատրաստման եղանակ

  1. Պաստան պատրաստում ենք այնպես, ինչպես նշված է տուփի վրա։ Այնուհետև պաստայի ջուրը թափում ենք` 1 բաժակը պահում ենք։ Այդ ջուրը պահում ենք, որպեսզի սոուսի թանձրությունը կարգավորենք։
    pasta-fetuchini-6
  2. Սերուցքային կարագն ու ձիթայուղը տաքացնում ենք միջին ուժեղության կրակի վրա։ Ավելացնում ենք կտրատված սոխն ու սխտորը և մոտ 1 րոպե տապակում։pasta-fetuchini-2
  3. Այնուհետև ավելացնում ենք լոլիկի մածուկը, աղը, պղպեղն ու շաքարավազը, ապա ավելացնում ենք պաստայի ջուրը: Թույլ կրակի վրա անընդհատ խառնելով 25-30 րոպե եփում ենք։
    pasta-fetuchini-3
  4. Վերցնում ենք կրակի վրայից, ավելացնում պատրաստի պաստան, սերուցքը, քերած պանիրը և թարմ մանրացրած ռեհանը և մատուցում:
    pasta-fetuchini-9
    pasta-fetuchini-10

Այս հրաշալի իտալական պաստան մատուցում են մեկ գավաթ  կարմիր գինու հետ: Բոն ապետիտ:

Просмотров: 226 | Добавил: sedablog1 | Рейтинг: 0.0/0
loading...
Всего комментариев: 0
avatar