2:00 PM Այս բաղադրատոմսը կշրջի Ձեր պատկերացումները կոտլետների մասին. անհրաժեշտ է 25 րոպե | |
Ջեռոցում պատրաստված կոտլետները շատ ավելի հետաքրքիր են, քան յուղով տապակածները: Եվ, ընդ որում, դրանք բացարձակապես դիետիկ ուտեստ են: Ձեր ուշադրությանն ենք ներկայացնում ֆրանսիական ձևով պատրաստվող ձվով կոտլետների բաղադրատոմսը: Բաղադրիչներ 1. Մսի ֆարշ – 250 գ Պատրաստման եղանակը 1. Սոխը մանր կտրատել և տապակել բուսայուղով: 2. Թասի մեջ տեղավորել ֆարշը, ձուն, տապակած սոխը, թրջած հացը, աղը և պղպեղը: Լավ խառնել զանգվածը: 3. Պատրաստված ֆարշից կոտլետներ ձևավորել և շարել պերգամենտի վրա: 4. Կոտլետների վրա փորվածք անել և ձուն ջարդել փոսիկի մեջ: Պատրաստել դրանք 200 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 25 րոպե: 5. Եթե չեք սիրում թույլ դեղնուց, ապա կարող եք թողնել ջեռոցում մի փոքր ավելի երկար: | |
|
Всего комментариев: 0 | |