Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

sedablog.ru

Воскресенье, 2025-07-20
Главная » 2017 » Октябрь » 18 » Լավաշ հավի մսով ու բանջարեղենով
loading...
1:54 PM
Լավաշ հավի մսով ու բանջարեղենով

 

Ingredients

  • լավաշ - 1 հատ
  • մայոնեզ - 100 գր
  • կաղամբ - 200 գր
  • գազար - 0,5 հատ
  • քացախ - 1 թ/գդ (9%)
  • սխտոր - 4 պճեղ
  • հավի կրծքամիս - 2 հատ
  • աղ - ըստ ճաշակի
  • պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
  • զիրա - ըստ ճաշակի
  • ձիթայուղ - 1 ճ/գդ
  • վարունգ մարինացված - 2 հատ
  • շաքարավազ - 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակ

  1. Հավի կրծքամիսը մանր կտրատում ենք, ձիթայուղ լցնում, աղ, պղպեղ ու զիրա ցանում և լավ խառնում ենք: Թողնում ենք՝ 15 րոպե մարինացվի, այնուհետև մարմանդ կրակին տապակում ենք:
    lavash-havi-msov-banjarexenov
  2. Սոխը կտրատում ենք, վրան քացախ, ջուր, աղ և շաքարավազ լցնում և 10 րոպե թողնում, որ մարինացվի:
    Կաղամբն ու գազարն անցկացնում ենք քերիչով, իսկ վարունգը բարակ կտրատում ենք:
    lavash-havi-msov-banjarexenov
  3. Լավաշը կտրում ենք, մեջտեղը դնում հավի կրծքամիսն ու մարինացված սոխը, վրան լցնում մայոնեզը, վարունգը, գազարն ու կաղամբը:
    lavash-havi-msov-banjarexenov
  4. Փաթաթում և տապակում ենք:
    lavash-havi-msov-banjarexenov
  5. Ահա և վերջ:
    lavash-havi-msov-banjarexenov
  6. Վայելում ենք:
    lavash-havi-msov-banjarexenov

Համեղ լավաշ, որն անմիջապես կհագեցնի Ձեզ:

Просмотров: 188 | Добавил: sedablog1 | Рейтинг: 0.0/0
loading...
Всего комментариев: 0
avatar