Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

sedablog.ru

Понедельник, 2025-07-21
Главная » 2017 » Ноябрь » 15 » Պատրաստում ենք փախլավա
loading...
2:27 PM
Պատրաստում ենք փախլավա

Անհրաժեշտ է`

  • 1 տուփ շերտավոր խմոր
  • 4 բաժակ մանրացրած ընկույզ
  • 200 գրամ կարագ
  • 1 թեյի գդալ դարչին
  • 2 բաժակ մեղր
  • 3 թեյի գդալ վանիլինի էքստրակտ
  • 1/2 բաժակ ջուր
  • 1/2 բաժակ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

Տապակեք ընկույզը` ավելացնելով մի փոքր դարչին:

Բարակ տարածեք շերտավոր խմորը և տեղադրեք կարագով քսած տապակին:

Ապա ընկույզը ցանեք խմորի վրա և փակեք խմորի մյուս շերտով:

Կրկնեք շերտերը երեք անգամ: Խմորի վերևի շերտը կտրատեք շեղանկյուններով:

o7m5k-lvmak

Տապակեք 15-20 րոպե:

Առանձին թավայի մեջ լցրեք մեղրն ու ավելացրեք կարագը, այնուհետև ավելացրեք շաքարավազը:

qiow8r8jlqm

Ավելացրեք վանիլինի էքստրակտն ու մի քիչ ջուր:

Տաքացրեք զանգվածը՝ անընդհատ խառնելով:

t2dt6-25n8y

Այն բանից հետո, երբ հանեք փախլավան ջեռոցից, մեղրի օշարակը լցրեք դրա վրա և թողեք, որ այն ներծծվի:

Просмотров: 1093 | Добавил: sedablog1 | Рейтинг: 0.0/0
loading...
Всего комментариев: 0
avatar