3:07 PM Ախորժալի կարտոֆիլի ֆրի՝ առանց ոչ մի կաթիլ յուղի | |
Կարտոֆիլ՝ առանց յուղի Բաղադրիչներ 1. Կարտոֆիլ – 5-7 հատ Պատրաստման եղանակը 1. Կեղևազրկել և լվանալ կարտոֆիլը: Շերտատել 1 սմ հաստության ձողերի: 2. Մի փոքր հարել սպիտակուցը՝ մինչև փրփրալը: Հետո ավելացնել աղ, կարմիր պղպեղ, սև պղպեղ և խառնել: 3. Կարտոֆիլը լցնել թասի մեջ, ավելացնել սպիտակուցային զանգվածը, լավ խառնել: Կարտոֆիլի յուրաքանչյուր ձողիկ պետք է պատված լինի խառնուրդով: 4. Տաքացնել ջեռոցը՝ մինչև 200-220 աստիճան: Տապակը պատել պերգամենտով, վրան հավասարաչափ շարել կարտոֆիլները: Թողնել ջեռոցում 8-10 րոպե, հետո բացել ջեռոցի դռնակը, կարտոֆիլների տակից հանել պերգամենտը և շարունակել պատրաստելը՝ մինչև ոսկեգույն դառնալը: 5. Սպասել, որ սառչի, մատուցել: | |
|
Всего комментариев: 0 | |