Главная » 2018 Январь 11 » Պատրաստում ենք հայկական «Քուֆթա»
loading...
7:15 PM Պատրաստում ենք հայկական «Քուֆթա» | |
Ձեզ հարկավոր կլինի 1կգ-տավարի թարմ ֆարշ, 1 ձու, 1 բաժակ ջուր, 2 թ/գ աղ, 3ճ/գ օղի կամ կոնյակ,
3-4 ճ/գ օսլա: 1 գլուխ սոխ (ըստ ճաշակի) Պատրաստումը Աղը լցրեք ջրի մեջ, թող լուծվի, ապա լցրեք ֆարշի վրա և ձեռքով կամ բլենդերով լավ հարեք: Այնուհետև լցրեք ձուն և կրկին հարեք: Ավելացրեք օղին, օսլան և, ցանկության դեպքում, նաև մանրացրած սոխը: Ծածկեք զանգվածը պոլիէթիլենային տոպրակով և դրեք սառնարան 20 րոպե: Հանեք սառնարանից և եփեք եռացող ջրի մեջ՝ ինչպես ցույց է տրված տեսանյութում: Պատրաստման մնացած մանրամասներին նույնպես ծանոթացեք տեսանյութի միջոցով:
| |
|
loading...
Всего комментариев: 0 | |