Приветствую Вас, Гость! Регистрация RSS

sedablog.ru

Понедельник, 2025-07-21
Главная » 2018 » Январь » 11 » Պատրաստում ենք հայկական «Քուֆթա»
loading...
7:15 PM
Պատրաստում ենք հայկական «Քուֆթա»

Տավարի թարմ մսից պատրաստվող հայկական այս  կերակուրը տոնական սեղանների զարդն է: Ուստի այս բաղադրատոմսը կարծում ենք պետք կգա ձեզ նախատոնական պատրաստությունների շրջանում:  Այն պատրաստելը բոլորովին դժվար չէ:

 

 Ձեզ հարկավոր կլինի

1կգ-տավարի թարմ ֆարշ,

1 ձու,

1 բաժակ ջուր,

2 թ/գ աղ,

3ճ/գ օղի կամ կոնյակ,

 

 
 

3-4 ճ/գ օսլա:

1 գլուխ սոխ (ըստ ճաշակի)

Պատրաստումը

Աղը լցրեք ջրի մեջ, թող լուծվի, ապա լցրեք ֆարշի վրա և ձեռքով կամ բլենդերով լավ հարեք: Այնուհետև լցրեք ձուն և կրկին հարեք: Ավելացրեք օղին, օսլան և, ցանկության դեպքում, նաև մանրացրած սոխը:

Ծածկեք զանգվածը պոլիէթիլենային տոպրակով և դրեք սառնարան 20 րոպե: Հանեք սառնարանից և եփեք եռացող ջրի մեջ՝ ինչպես ցույց է տրված տեսանյութում:

Պատրաստման մնացած մանրամասներին նույնպես ծանոթացեք տեսանյութի միջոցով:

 

Просмотров: 376 | Добавил: sedablog1 | Рейтинг: 0.0/0
loading...
Всего комментариев: 0
avatar