Главная » 2018 Январь 11 » Վարսակից պատրաստված կոտլետներ. անհնար է հասկանալ, որ միս չեք ուտում
loading...
7:33 PM Վարսակից պատրաստված կոտլետներ. անհնար է հասկանալ, որ միս չեք ուտում | |
Այս ուտեստի հիմնական առավելությունը նրա անհավանական էժանությունն է և պատրաստման գործընթացի պարզությունը, ինչպես նաև՝ անհնարինությունը առաջին հայացքից հասկանալու, որ Դուք միս չեք ուտում: Բաղադրիչներ 1. Վարսակի փաթիլներ – 2 բաժակ Պատրաստման եղանակը 1. Վարսակը լցնել խորը թասի մեջ, վրան ավելացնել եռացրած ջուր և թողնել 10 րոպե: 2. Սոխը մաքրել, մանր խորանարդաձև կտրատել, տապակել բուսայուղով և ավելացնել վարսակին: 3. Սխտորը ճզմել, սամիթը մանրացնել և ձվի հետ միասին լցնել վարսակի վրա, աղ և պղպեղ ցանել, խառնել: 4. Ստացված զանգվածից թաց ձեռքերով կոտլետներ ձևավորել: 5. Տապակել վարսակից կոտլետները, բուսայուղով 2 կողմից, միջին կրակի վրա: | |
|
loading...
Всего комментариев: 0 | |