7:39 PM Լահմաջո. նման բաղադրատոմսի Դուք, թերևս, չեք հանդիպել | |
Բաղադրիչներ 1. Ալյուր – 1 բաժակ Պատրաստման եղանակը 1. Նախ պետք է հունցել խմորը: Մաղել ալյուրը, ավելացնել շաքարավազ, աղ, խմորիչ: 2. Հետո ավելացնել տաք ջուրը, խառնել, խմոր հունցել: 3. Խմորը տեղավորել թասի մեջ, ծածկել սրբիչով և թողնել 40-50 րոպե` հասունանալու համար: 4. Այդ ընթացքում պատրաստել միջուկը: Թասի մեջ դնել ֆարշը, պղպեղը, սոխը և լոլիկը մանր կտրատել: Ավելացնել ֆարշին: Աղ անել, համեմել և խառնել: 5. Հասունացած խմորը բաժանել 6 մասի, ձեռքով կամ գրտնակով ձևավորել 1 սմ հաստության ոչ մեծ բլիթներ: 6. Բլիթի վրա բարակ շերտով տարածել միջուկը: 7. Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե: | |
|
Всего комментариев: 0 | |